Home » Smartphone » blackberry » BlackBerry Enterprise Service straks ook voor iOS

BlackBerry Enterprise Service straks ook voor iOS

BlackBerry heeft aangekondigd dat er een nieuwe versie van BlackBerry Enterprise Service uit komt. De nieuwe versie krijgt de naam BES10 en is officieel versie 10.2. Met deze nieuwe versie is het niet meer noodzakelijk om een BlackBerry te hebben om BlackBerry Enterprise te gebruiken. BES10 is namelijk beschikbaar op BlackBerry OS, iOS 7 en Android.

Blackberry_BES1-

 

Een andere grote nieuwe optie is het self service portal. Hiermee kunnen eindgebruikers zelf dingen regelen waarvoor vroeger een systeem beheerder nodig was. Hiermee lijkt BlackBerry een nieuwe weg ingeslagen te zijn. Het Multi platform maakt het weer interessant voor meer bedrijven waardoor waarschijnlijk ook de grote koersval ten einde komt.

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Archief:

Twitter: cmptrgeek

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: