Home » Nieuws » Dedicated servers vanaf nu beschikbaar voor For Honor op Playstation 4 en Xbox One

Dedicated servers vanaf nu beschikbaar voor For Honor op Playstation 4 en Xbox One

Na de succesvolle implementatie van dedicated servers in For Honor op PC, zijn vanaf vandaag, 6 maart, de dedicated servers ook beschikbaar op Playstation 4 en Xbox One. De dedicated servers worden middels een onderhoudsupdate geïmplementeerd. Deze start vanmiddag om 14:00 uur.

Door de introductie van dedicated servers hebben spelers geen last meer van sessiemigraties, NAT-vereisten en resynchronisaties. De multiplayerervaring van For Honor wordt daardoor stabieler en matchmaking wordt beter. Dedicated servers zijn geïntroduceerd als één van de belangrijkste onderdelen van het vijfde seizoen van For Honor, Age of Wolves, dat van start is gegaan op 15 februari 2018. Dit seizoen focust zich vooral op het verbeteren van de speelervaring. Een aantal Helden wordt opnieuw gebalanceerd en nieuwe trainingsmodi zorgen ervoor dat nieuwe spelers gemakkelijker instappen.

 

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Archief:

Twitter: cmptrgeek

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: