Home » Games » Expedition de eerst DLC Voor Titanfall

Expedition de eerst DLC Voor Titanfall

Respawn Entertainment heeft vandaag op de gamebeurs PAX East de details bekendgemaakt van Expedition, het eerste DLC-kaartenpakket voor Titanfall. Expedition wordt in mei uitgebracht en bevat drie nieuwe Frontier-kaarten; Runoff, Swamplands en Wargames.

titanfall_logo_psd_jpgcopy

Kort na de Battle of Demeter trekken IMC Expeditionary Forces naar de verre Frontier-ruimte om hun wonden te likken. In dit onbekende gebied begint de IMC aan de bouw van een nieuwe vlootbasis, waarbij ze nieuwe verzamel- en filterinstallaties voor water gebruiken om de basis te ondersteunen. Wanneer bij het droogleggen van een moeras oude ruïnes en artefacten van onbekende oorsprong worden gevonden, stuurt Spyglass een archeologische team op onderzoek uit. In de tussentijd worden IMC-piloten op de nieuwe basis getraind met simulatie-pods, in de hoop dat ze een herhaling van de verwoestende Militia-aanvallen op Angel City en IMC Airbase Sierra kunnen voorkomen.

Titanfall Expedition is de eerste van in totaal drie nieuwe contentpakketten. Fans kunnen ook de Titanfall Season Pass aanschaffen, waarmee ze alle drie de pakketten met korting kunnen kopen. Titanfall Season Pass is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360 en PC. De drie contentpakketten zijn dan direct na release beschikbaar.

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: