Home » Nieuws » Gelekte foto toont dubbele camera achterop LG G6

Gelekte foto toont dubbele camera achterop LG G6

De nieuwe LG G6-smartphone wordt mogelijk voorzien van een dubbele camera achterop het toestel. Dat blijkt uit een gelekte foto in handen van Business Insider. De telefoon zou een glanzende achterkant krijgen, met onder de camera’s een vingerafdruksensor.

Volgens de website betreft het de “nagenoeg definitieve versie” van de LG G6. De telefoon wordt vermoedelijk over ongeveer een maand tijdens Mobile World Congress aangekondigd.

Eerder lekte er al een foto van de G6 naar buiten, waarop de voorkant te zien was. Hierop was een scherm te zien dat meer dan 90 procent van de telefoon in beslag zou nemen.

Voorganger LG G5 was een modulaire telefoon, waar extra accessoires verbonden konden worden via een speciale aansluitpoort. Volgens geruchten stapt LG met de G6 weer af van dit systeem.

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: