Home » Nieuws » Hoe werkt het Evolueren in Pokemon Go

Hoe werkt het Evolueren in Pokemon Go

Sinds deze week is het een stukje moeilijker geworden om Pokémon te Evolueren in Pokémon Go. Tijdens de update waarbij er ongeveer 80 nieuwe Pokémon zijn vrijgegeven in het spel, zijn er ook items in het spel gestopt die nodig zijn om bepaalde Pokémon te Evolueren.

Evolueren

Vroeger was het natuurlijk gewoon makkelijk, je zorgde ervoor dat je genoeg snoepjes had en je Pokémon veranderde in de geupgrade versie. Lekker makkelijk, en dit werkt nog steeds met de meeste Pokémon, maar voor een aantal Pokémon heb je net iets meer nodig. Met de Generatie 2 Pokémon hebben een aantal Pokémon nu items nodig om te kunnen groeien. Deze items zijn: Steel Coat, Sun Stone, King’s Rock, upgrade en Dragon Scale.

  • Met de Steel Coat kan je een Onix veranderen in een Steelix, en een Scyther in een Scizor.
  • Met de King’s Rock kan je een SlowPoke veranderen in een Slowking en een Poliwhirl in een Politoed.
  • Met de Dragon Scale kan je een Seadra veranderen in een Kingdra.
  • Met de Sun Stone kan je een Gloom veranderen in een Bellossom.
  • Met de upgrade verander je een Porygon in een Porygon2

Zoals je hier ziet gaat het vooral om evaluaties die naast de huidige versies staan. Zo kan je een SlowPoke nog steeds veranderen in een Slowbro met snoepjes, maar wil je een Slowking? Dan moet je de SlowPoke 50 snoepjes geven en een king’s rock. Vanaf het moment dat het bekend werd dat de Generatie 2 Pokémon zouden worden vrijgegeven waren er veel mensen bezig met het verzamelen van snoepjes voor de nieuwe Pokémon’s (waaronder ook ik), maar die komen nu van een koude kermis thuis.

Items

De spullen die je nodig hebt voor de evaluatie van de Pokémon’s kan je gewoon uit een Pokéstop krijgen. Het is helaas wel zo dat ze zeldzaam zijn. Ik heb al een groot aantal Pokéstops geprobeerd, maar helaas nog geen items gekregen hoewel ik wel genoeg snoepjes heb. Mensen die in een stad wonen met veel Pokéstops in de buurt hebben dus helaas nog steeds voordelen tegenover mensen die iets meer op het platteland wonen.

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: