Home » Nieuws » iPad Air 2 hoesjes

iPad Air 2 hoesjes

Steeds meer mensen gebruiken de iPad Air 2. Dit model werd door Apple tegelijkertijd met de iPad Mini 3 aangekondigd in 2014. Nu bijna 3 jaar verder hebben steeds meer mensen deze iPad in gebruik. Nu is het natuurlijk van belang dat je de iPad Air 2 goed beschermt tegen vallen, stoten en waterschade. Je wilt natuurlijk niet dat dit dure apparaat stuk gaat. Dit doe je met een iPad Air 2 hoes.

Hoesjes

Er zijn verschillende soorten iPad Air 2 hoesjes op de markt. Hieronder vertellen we over een aantal soorten hoesjes. Elk hoesje heeft zijn eigen voor en nadelen. Hierop moet je uiteindelijk zelf kiezen welke hoes het meest geschikt is voor jouw gebruik.

Rotatie Hoes

De meest bekende hoes is de rotatie hoes. Deze hoes kan je gebruiken om de iPad Air 2 te kantelen zodat je hem kan gebruiken als soort van monitor. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk kan werken met je iPad Air 2. De rotatie hoes bied bescherming voor zowel de voor als achterkant en stelt je in staat om je iPad te roteren in monitor stand.

Book Cover

Een andere zeer bekende hoes is de book cover. De book cover kan vaak ook in monitor stand gebruikt worden maar heeft de extra voordelen dat het ruimte bied voor pasjes. En in tegenstelling tot de rotatiehoes kan je met de book cover de iPad Air 2 ook rechtop zetten.

Sleeves

Een andere veel gebruikte bescherming is de sleeve. Eigenlijk bied dit geen daadwerkelijke bescherming, maar is meer een tas waar je de iPad Air 2 instopt. De sleeve zorgt ervoor dat je makkelijk de iPad kan pakken en weer terug doen maar bied weinig bescherming.

Zoals je leest heeft elke hoes zijn eigen voor en nadelen. Het is dus van groot belang dat je zelf kijkt welke hoes voor jouw gebruik het beste is. Wij van Computergeek adviseren Shop4tablethoes.nl voor al je iPad hoesjes.

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: