Home » Besturingssysteem » Apple » Trails Frontier: Nu gratis verkrijgbaar

Trails Frontier: Nu gratis verkrijgbaar

Trials Frontier, het eerste mobile game in de succesvolle Trials-serie, is vanaf nu te downloaden voor iOS in de App Store. Trials Frontier plaatst je in de verre toekomst, waar je een nieuwkomer bent in een vervallen stadje dat dringend een nieuwe held nodig heeft.

image006

Test je vaardigheden, race en stunt je een weg door de tracks om nieuwe onderdelen voor je motor te verdienen. Voltooi missies voor de dorpsleden en bereid je voor op een strijd met Butch, de slechterik van de stad. Tijdens het spelen ontgrendel je nieuwe omgevingen, tracks en motors om je steeds beter te maken.

Trials Frontier wordt ook na launch ondersteund met updates voor nieuwe motors, missies en een multiplayer-modus om het tegen iedereen wereldwijd op te nemen. Blijf verbonden met je vrienden door jouw positie op de ranglijst te delen en laat zien wie de beste is dankzij integratie van in-game sociale functies.

Verbind de app met Trials Fusion, vanaf 16 april verkrijgbaar voor console en vanaf 24 april voor Windows PC, om exclusieve items vrij te spelen en sommige tracks in een ander tijdperk te bekijken.

Voor de nieuwste informatie over Trials Frontier, ga naar: www.facebook.com/trialsfrontier.game of www.trialsgame.com

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: