Home » Nieuws » iPad hoesjes, zo gek als je maar wilt

iPad hoesjes, zo gek als je maar wilt

Wanneer je een iPad of andere tablet aanschaft, is het slim om daar ook met een goede hoes bij te kopen. Met een goede tablethoes bescherm je je iPad tegen val- of stootschade. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende tablethoezen verkrijgbaar, dat je kunt kiezen voor een hoes die helemaal bij jou past. Je kunt kiezen voor jouw favoriete kleur, een leuke afbeelding of motief, maar daar blijft het niet bij. Tablethoezen hebben namelijk ook nog andere functies, waardoor ze niet alleen je tablet beschermen, maar je er ook nog andere dingen mee kunt doen. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt.

Dubbele functie

Je kunt op zoek gaan naar een hoes met een dubbele functie. Wil je geen tas meenemen, maar heb je toch wat spullen die je mee wilt nemen? Zoek dan eens naar iPad hoesjes met een insteekvak voor pasjes of met een houder voor je pen. Je kunt ook voor een hoes kiezen met een sta-functie of zelfs met een bijbehorend toetsenbord. Dit is handig als je videos wilt kijken of als je je tablet ook gebruikt om op te typen. Dan kun je nog kiezen of je alleen een hoes wilt om de achterkant van je tablet of iPad te beschermen of dat je hem ook helemaal af wilt kunnen sluiten. Je kunt dan kiezen uit verschillende sluitingen, zoals een rits, een magneet, klittenband of een bandsluiting.

Kinderen

Als laatste zijn er ook iPad hoezen beschikbaar voor kinderen. Deze zijn gemaakt van dikker materiaal zodat het tegen een stootje kan. Ook deze hoezen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunnen kinderen een kleur kiezen, maar ook de vormgeving verschilt. Er zijn kinderhoezen die eruit zien als een mannetje, hoezen met handvatten zodat ze de iPad vast kunnen houden of hoezen waarmee je de iPad gemakkelijk neer kunt zetten om een film te kijken.

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: