Home » Games » Rus behaalt alle achievements van World of Warcraft

Rus behaalt alle achievements van World of Warcraft

World of Warcraft heeft momenteel 2057 achievements en een Russische speler genaamd ?????? is erin geslaagd ze allemaal te behalen. Ook heeft hij 205 van de ongeveer 300 Feats of Strengths gehaald en heeft hij een personage van elke klasse als eerste op zijn server tot het maximum level gebracht. Dat deed hij door met zijn clan naar een dun bevolkte server te trekken, waar hij dan met meerdere accounts tegelijk zou spelen terwijl zijn clangenoten andere spelers doodden die ook tot level 90 wilden geraken. In principe is er voor ?????? nu niet veel meer te doen in World of Warcraft en dus zal hij moeten wachten op Warlords of Draenor om opnieuw achievements te kunnen najagen.

0d07a048c25d1d9006cb8bd6fb4a06b9

About

Pel Laurens werkt sinds zijn 16e in de ICT. Tegenwoordig blogt hij als nieuwsjager bij Computergeek.nl Hij heeft vooral interesse in privacy, Linux, Microsoft, security en gadgets.

Hosted By

Computergeek.nl wordt bijgehouden door Pel Laurens. De website wordt gehost door HostSlim BV. Ben je opzoek naar hosting? Ga vooral even bij hun kijken dan!

Copyright

All copyrights belong to their respective owners.
The below mentioned materials have a different copyright status:
All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: